O vampa iubeste un... Edward:X

O vampa iubeste un... Edward:X

miercuri, august 11, 2010

_Epilog_


 Va rog click si cititi aceste randuri pe fundalul melodiei: Iubire

   Alice le-a zambit de pe balansoar si ochii Bellei s-au marit ca cel al unui copil mic.
- Deci? Ti-a placut povestea?
- Wow! Nu credeam ca ai atat talent la inventat! Dar mi se pare ciudat ca in schimbul tau de roluri Edward era prieten la catarama cu Jake?
-Mereu am zis ca daca l-as fi cunoscut in alte circumstante am fi fost tovarasi buni, a mustacit Edward si inima Bellei a raspuns fidela acelei priviri de miere.
- Ar mai fi cateva detalii care nu ti-au reusit.
- Puncteaza-le te rog! s-au ridicat tepii lui Alice rand pe rand.
- Pai, in primul rand ca viata amoroasa al lui Edward Masen era prea tumultoasa.
- Fratele meu a fost un cuceritor la vremea lui, a ras Al dupa ce a primit de la fratele ei o perna in burta.
- Al doilea ar fi ca acum Tanya imi sta mai tare in gat.
Nici nu a terminat de spus ca bratul lui Edward care statea langa ea intins pe pat i-a cuprins mijlocul.
- Al tre...a ezitat putin din cauza emotiilor provocate de atingerea lui ferma...al treilea ar fi ca Charlie nu ar fi fost atat de calm la notele lui mici.
- Si al patrulea ar fi ca eu nu as fi parasit-o pe Bella niciodata pentru altcineva! a adaugat vampirul cu voce blanda insa tonul categoric dicta adevar.
- Of, ma scoateti din minti! Dupa ce ca am facut-o ca sa incetati cu contrazisul, acum aveti si comentarii! s-a ridicat Alice ca arsa si a sarit pe fereastra.

(Cu 5ore in urma)

- Edward, cum nunta o sa fie maine, as vrea sa stiu unde ne vom petrece luna de miere?
- Ti-am spus ca este un secret! daca ti-as spune, ar fi un secret in doi, dar nu ma intereseaza sa ramana o taina pentru toata familia, ci ma intereseaza sa ramana ascuns de tine!
- Ai pus punctul pe "i", s-a bosumflat Bella privind rugatoare spre Alice ca sa o sprijine. Aceasta venise ca sa o ajute sa probeze rochia de mireasa si dupa ce terminasera tortura cu acele si fundele, venise si Edward ca sa ii tina companie ca in fiecare noapte.
- Edward, sa nu cedezi in fata acelor ochi cazuti, sunt pur teatru a mustacit spiridusul .
- De ce? Nu-mi spune ca sunt atat de naiv si m-ai vazut cedand?!
- Ba...dap.
- Vezi, iubito? La naiba, ma ai la degetul mic!
- Voi cu superputerile voastre! a rabufnit bella rasufland neregulat.
- Hey, de data asta prevad o eruptie masiva, a soptit Alice spre fratele sau destul de tare ca Bella sa auda.
- Daca eu as fi fost vampirul, ti-as fi facut toate voile! a batut Bella cu piciorul in podea.
- Ha! Il si vad pe Ed in spatele tau in timp ce fugiti prin padure, si-a lasat Al capul pe spate in hohote inabusite ca sa nu ii auda Charlie.
- Prin nicio ciudatenie a destinului tu nu ai fi putut sa fii in locul meu.
- De ce nu?
- Pentru ca fatalismul are limitele lui, a bufnit edward.
- Daca esti atat de mandra de darul tau, Al, ia spune-mi cum ar fi fost daca rolurile ar fi fost schimbate, daca in loc ca eu sa fiu omul si el vampirul, ar fi fost reversul?
- Este cumva o provocare careia crezi ca nu i-as face fata?
- Poate?!
- Hm, ar fi interesant de vazut asta...poate pana la urma nu este o idee rea, Edward.
- Sa te auzim!
- Pai...

(Prezent)

- Crezi ca ma va ierta pana maine? si-a muscat Bella buzele cu parere de rau.
- La cat este de entuziasmata cu nunta, pun ramasag ca nici nu isi va aduce aminte!
- Dar vampirii nu uita.
- Nu, dar le place sa se joace de-a oamenii, a zambit el strengareste.
- Edward, crezi ca vom avea si noi parte de un final fericit?
- Eu sunt sigur ca vom sparge zorile cu o poveste de iubire nesfarsita.
- Te iubesc, dar cred ca stii deja asta!
- Lasa-ma sa ma mai bucur de un sarut retinut, te rog, pentru ca dupa maine, nici lipsa aerului nu ma va mai desparti de tine!
Si-a incordat maxilarul ca sa-si retina plamanii inchisi. Pielea lui rece i-a atins obrajii fierbinti de pofta. Bella se gandea cum sangele va putea vreo data sa o inebuneasca mai tare decat o facea Edward? Imposibil! Abea astepta sa il iubeasca si mai mult, sa il iubeasca cu forte inimaginabile si mai ales, sa isi poata infaptui dragostea asa cum se cuvinte. Pana atunci, insa, ea savura la maxim buzele lui moi si de o finete de matase care ii mangaiau gura in cele mai divine feluri, de parca isi desena inima readusa la viata peste rasuflarea ei oprita.
- Respira! a gemut el abandonand sarutul pentru o clipa si revenind cu nesat dupa ce ea a tras aer in piept ametita de parfumul lui.
Mana de marmura i-a slefuit coapsa ridicandu-i tricoul si pieptul tare s-a presat de moliciune pieptului ei, inganand sunete pasionale impreuna cu ea.
- Sigur nu te-ai razgandit sa fii sotia mea? a mustacit el stiind cat de tare o ataca in acest moment de fragilitate.
- Termenul de gandire este pana maine? a incercat ea sa para rationala combatandu-i ironia.
- Termenul este pana acum. Maine insemna pentru totdeauna.
- Atunci, vreau sa fiu sotia ta si azi si maine si pentru totdeauna, i-a tras fata aproape ca sa mai guste dulcele venin al dragostei interzise care printr-o minune a naturii avea sa se infaptuiasca. Bella si-a impletit degetele in parul lui moale si Edward a simtit ispita de a incalca regula. A impins-o spre perna si a acoperit-o atent cu silueta lui, mangaindu-i pulpele si talia de parca ii era frica sa nu topeasca acea frumoasa raza de soare cu iarna lui.
- Edward...
- Bella...Bella mea...a murmurat peste pielea ei sidefata, cand brusc, s-a ridicat si s-a lasat pe spate oftand de frustrare.
- Imi pare rau...a ezitat ea sa il atinga.
- Cand nu este setea blestemata este petrecerea burlacilor.
- Cum...?
- Aud gandurile lui Emm si Jazz.
- O...o...continua ea sa spuna nestiind daca sa se bucure ca pentru prima data nu sangele ei le distrugea o clipa intima sau sa ii injure pe cei doi cumnatei.
- Esti sigura ca vrei sa merg cu ei?
- Este singura petrecere a burlacilor de care vei avea parte, i-a tras gulerul spre ea ridicand dintr-o spranceana, asa ca si eu vreau ca tu sa ai parte de toate experientele.
Dupa inca un sarut lung, Edward a sarit geamul si a plecat, insa si-a lasat in urma parfumul si racoarea indispensabile. Bella a pus capul pe perna si a strans-o in brate adormind cu greu, insa ultimul lucru pe care si l-a adus aminte au fost acei ochi de ceara care in curand nu o vor mai arde in picaturi masurate, pentru ca isi va permite sa se lase prada toropelii pasiunii odata ce va fii sotia lui.

_____________

Nu este un Epilog mare, insa eu mi l-am imaginat cu drag si m-am gandit ca ar fi potrivit ca incheiere. Motivul? Ador povestea Twilight si mi s-a parut potrivit sa ne reamintim cu totii adevarata iubire dintre cei doi, apreciata de fani tocmai pentru vampirul minunat si fragilitatea feminina. Deci, sper ca nu v-am stricat imaginea ficului Reverse :( adaugand acest capitol... Poate nu este ultimul, pentru ca asa cum as citi Twilight la nesfarsit, asa as si scrie despre cei doi la nesfarsit. Nu considerati acest final ca fiind unul definitiv, pentru ca Edward si Bella continua sa existe in Perpendicular de Paraleli pe care l-am readus la viata. Multumesc pentru rabdare si pentru toate comentariile constructive si va doresc sa gasiti si voi acea iubire perfecta care sa va lase o amprenta in suflet pentru o eternitate:X...Muah!:*:*:* Aaaa si PS k era sa uit. M-am gandit sa nu renunt la acest blog odata cu incheierea ficului, asa ca am inceput prin a posta alte nebunii care ma caracterizeaza, aveti aici un exemplu: Un gand dintre nori ...

3 comentarii:

  1. e..e..e..ah..n'am cuvinte:X imi place mult de tot:D este peste original,fantastic,nemaipomenit etc...esti...brilianta!>:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  2. era sa uit....melodia e fantastica si merge excelent cu epilogul.acum o s'o iau de pe youtube si o pun alaturi de celelalte melodii de la Clayderman.:X:D pup la tine:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehehe...ce epilog....dar parca mergea sa o lasi asa...reverse, nu ca o provocare...si ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...atunci Damian nu mai exista....ci va exista Nessie? :))
    Oricum felicitari! Superb fic!

    RăspundețiȘtergere